Geplaatst door Antoine Derks
Geef jouw waardering

weblog Wedstrijdverslagen

1e wedstrijdverslag

Afgelopen zaterdag de eerste competitiewedstrijd gespeeld tegen Eindhoven MB3.
We zouden om 12.30 uur verzamelen bij de kantine en een ieder was op tijd aanwezig (goed bezig).

Alleen Lotte en Karlijn zouden later komen omdat zij hadden aangeboden om een wedstrijd voor de meisjes D te fluiten.
Fijn dat jullie dat zelf hebben geregeld.

Voor de coaches was het lastig om een beginopstelling te maken, iedereen had namelijk de afgelopen week goed getraind.
Na de warming-up en een korte jel (Burt heeft een veel betere gevonden op Youtube), stond MB2 klaar voor haar eerste examen.

Ondanks dat we redelijk uit de startblokken kwamen bleek naar een paar minuten dat Eindhoven iets feller was en goed haar snelheid wist de gebruiken bij haar uitvallen.
Daar we verdedigend een beetje zoekende waren leiden dat in de eerste 5 minuten al voor gevaar voor onze doel.
Gelukkig kwamen we deze periode nog schadevrij door, maar een paar minuten later stond het plots 0-2.

Let wel: Verdedigen doe je niet alleen achterin, maar ook voorin en op het middenveld.

Na de 0-2 waren de meiden uit Nuenen dan ook echt wakker!!!
Er werd direct van achteruit druk gezet op de tegenstander en het middenveld zorgde samen met de voorroede ervoor dat Eindhoven niet meer van achteruit op kon bouwen.
Dit leide nog voor rust voor de verdiende 1-2.

Na wat tips van de technische staf in de rust begonnen we met volle moed aan de tweede helft.

Over de tweede helft kunnen we vrij kort zijn, alles gebeurde zowat op de helft van Eindhoven.
Door adequaat ingrijpen van onze verdediging en door op het middenveld en voorin druk te zetten kwam Eindhoven er bijna niet meer uit.
Echter doordat we slordig speelde leide dit nauwelijks tot kansen.

De druk werd echter steeds verder opgevoerd waardoor ze het in Eindhoven zelfs hoorde donderen.
En ja..... In de laatste minuut viel dan uit een scrimmage de uiteindelijk verdiende 2-2.
Na de 2-2 liepen hier en daar de emoties bij beide partijen een beetje op, maar dat krijg je wel eens bij zo'n spannend slot.

Meiden, goed gestreden. Proficiat!!

• 09 apr 2017 om 17:41 InstrSheva InstrSheva

Отрезные круги
    Шлифовальные ленты
    Буры
    Цепи пильные
    Патроны для дрелей
    Бурильные коронки
    Скобы для степлера
    Сверла
    Шлифовальные шкурки
    Принадлежности к станкам
    Пильные полотна
    Пики для отбойного молотка
    Отверточные насадки
    Пилки для лобзика

• 27 mrt 2017 om 18:13 Nataliaabark Nataliaabark

ПЛ-110 Оливия

• 18 mrt 2017 om 16:04 parniks parniks

Парник «Подснежник» предназначен для укрытия и защиты рассады от неблагоприятных условий, сильных ветров и ночных заморозков до -5 градусов, а так же обеспечит защиту от насекомых, вредителей и птиц.
    Каркас парника представляет из себя набор пластиковых дуг диаметром 20 мм. Все дуги вшиты в укрывной материал "СУФ-42", что обеспечивает надежное крепление материала к дугам и удобство использования парника.
    Самовывоз из более 100 пунктов выдачи и доставка по всей стране. Артикул 146853744

• 06 mrt 2017 om 03:58 rambgingcef rambgingcef

По моему мнению Вы допускаете ошибку. Давайте обсудим. Пишите мне в PM, поговорим.

Лестница в частном доме [url=]здесь[/url]

• 05 mrt 2017 om 23:28 voydiscHope voydiscHope

Благодарю за помощь в этом вопросе, теперь я буду знать.

Лестница с поворотом [url=]здесь[/url]

• 22 feb 2017 om 14:37 ghjkkklis ghjkkklis